Головна » Архів матеріалів

    19 травня 2016 року в ООБМУ (корпус № 1, Пушкінська, 4) відбувся традиційний фестиваль української вишиванки. Студенти долучалися до свята Української вишиванки. Яскраві вишиванки на дівчатках, строгі сорочки-вишиванки на хлопцях, голови студенток прикрашали українські вінки. Викладачі також одягнули вишиванки. А на завершення свята – концерт. Звучить українська пісня, танці, козацькі розваги. І яка це радість і гордість за наше майбутнє. І подяка всім класним керівникам груп № 10-19а.

                                                        &nbs ... Читати далі »

Переглядів: 602 | Додав: likite | Дата: 01.06.2016

         18 травня студенти 15 групи (“Лікувальна справа”) провели відкриту виховну годину на тему «Люди в білих халатах» . Для майбутніх медичних працівників це дуже актуальна тематика., метою якого було формування уявлення студентів про гуманність та   надзвичайну відповідальність медсестри та лікаря  за кожного хворого. 

           Присутніми були директор ООБМУ Лапай В.С., зав.відділення Руденко Г.І., зам. директора з виховної роботи Нарійчук М.Д.,керівник методоб'єднання кураторів     Демчук М.І, викладачі та студенти…На виховному заході були використані музичні відеоматеріали «Люди в білих халатах», та «Лікарі, лікарі».

. Ведучі,  студенти: Іванова  Ілона, Каплунова Альона та Гаврюшова Ліза , спочатку  провели короткий екскурс в історію зародження та розвитку м ... Читати далі »

Переглядів: 990 | Додав: likite | Дата: 01.06.2016

Вдруге переступили поріг спеціалізованого інтернату студенти ООБМУ. Тут гостям завжди раді і завжди на них чекають. Нас зустрічають як добрих знайомих, допомагають занести подарунки. Від щирого серця передали студенти вихованцям дарунки, іграшки, книжки, речі гігієни.

Цю благодійну акцію ми продовжуємо. Студенти ООБМУ встановили шефство за вихованцями одеського спеціалізованого інтернату. І всі чекаємо на зустріч.

 

  

... Читати далі »

Переглядів: 653 | Додав: likite | Дата: 01.06.2016

           Заняття в училищі проводяться не тільки в аудиторіях. Закріплення теоретичного матеріалу здійснюється на практиці.

 

     Так, тему : «Різноманітність видів у природі» студенти училища провели в Одеському ботанічному саду ОНУ ім.. І.І. Мечнікова Як пише у звіті про екскурсію студентка Мех Марія «Тільки тут можна здійснити за один день «всесвітню подорож», побачити евкаліпт,сакуру,тайгові кедри та інші екзотичні рослини. Його двері відчинені для всіх,хто хоче познайомитися з рослинними багатствами рідної країни та всього земного шару, з історією, здавалось би,добре знайомих рослин.» Також була проведена екскурсія до Палеонтологічного музею університету з теми: «Історія розвитку землі»

... Читати далі »

Переглядів: 658 | Додав: likite | Дата: 25.05.2016

«Я помню. Я горжусь. И преклоню колено
У мраморной стены. У Вечного Огня
И многие, как я, склонятся непременно,
Ведь каждый, кто погиб, погиб и за меня...

Я помню! Я горжусь! Седеют ветераны.
Им путь к святым местам преодолеть трудней.
Не так болят порой их фронтовые раны,
Как причиняет боль забывчивость людей.

Но в памяти живет: И подвиг! И победа!
И гордость за страну! За песню соловья!
За тишину полей! И за медали деда!
За трепет и покой у Вечного Огня!»

         Однією з найбільш визначних подій ХХ століття стала Велика Вітчизняна та Друга Світова війна. В ході цієї найжорстокішої битви цивілізоване людство протистояло гітлерівському фашизму і перемогло його.

         Тяжким горем кривава війна пройшлася Причорном ... Читати далі »

Переглядів: 671 | Додав: likite | Дата: 23.05.2016

31 березня 2016 року  в ООБМУ відбулась конференція Школи вдосконалення педагогічної майстерності з теми «Сучасні технології навчання в ООБМУ».        

Програма конференції:

  1. «Особливості методів навчання у вищій школі».

Шаригіна О.С. - голова циклової комісії викладачів основ медсестринства та догляду за хворими, викладач – методист.

  1. «Диференційоване навчання».

Денисюк Л.П.- голова циклової комісії викладачів лабораторно-діагностичних дисциплін, викладач-методист.

  1. «Ігрові технології навчання».

Саннікова Н.М.- голова обласного методичного об’єднання викладачів акушерства та гінекології, кандидат медичних наук, викладач-методист

Тр ... Читати далі »

Переглядів: 740 | Додав: likite | Дата: 13.04.2016

  Нині екологічна криза все більше нівечить природу нашої країни. Людству найближчим часом загрожує небезпека, якщо воно не змінить стиль свого існування й діяльності, не визначить своїх життєвих цінностей. Оскільки наше життя не можна відокремити від навколишнього середовища, в якому живемо, то вся освіта має нести екологічну ідею. Людству потрібні нова філософія життя, висока екологічна культура та свідомість. Цей захід допоможе студентам не тільки пізнати навколишній світ, а і зрозуміти загальні закономірності в довкіллі й оцінити роль і місце людини у природі.

 

Завдання та мета відкритого заходу - пробудити в студентах занепокоєність станом природи, їхнього безпосереднього оточення і планети в цілому, а також ініціювати екологічне мислення та поведінку в повсякденному житті. Кожний студент має усвід ... Читати далі »

Переглядів: 573 | Додав: likite | Дата: 29.03.2016

На честь 202 річниці від дня народження Т.Г. Шевченка студенти ООБМУ вшанували пам'ять Кобзаря, вшанували його Слово, Віру, Вірність Україні, Одвертість: "Борітеся - поборете".

Студенти групи №19а відділення  "Стоматологія ортопедична" (класний керівник Підмогильна Н.С.) біля пам'ятника  Великого Кобзаря читали його вірші, згадували тернистий шлях Пророка.

 Голова методичного об'єднання

класних керівників ООБМУ 

Демчук М. І.  

 

         ... Читати далі »

Переглядів: 678 | Додав: likite | Дата: 18.03.2016

          Стало традицією в училищі проводити старовинне свято – Масляна. Кожен день тижня на Масляну відзначати  по різному. На «зустрічі» одягали в жіночий одяг солом'яну  ляльку Масляну і відвозили її на саму високу гору,щоб вона бачила звідки іде весна. Пекли млинці пшеничні,гречані,тонкі з медом.

               

На Масляну збільшується день, стає тепліше,відступають морози. Сьогоднішнє свято в училищі не звичайне. Студентська рада запропонувала провести  Масляну з продажем млинців. 

       ... Читати далі »

Переглядів: 693 | Додав: likite | Дата: 14.03.2016

  До Дня Соборності України 22.01.2016 р. студенти "Молодої січі" на чолі з Демчук М.І. поклали квіти до пам'ятника Т. Г. Шевченка. Щодо відзначення Дня Соборності України "Молода січ" училища була присутня на вшанування пам'яті студентів, що героїчно загинули під Крутами 98 років тому.  

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 592 | Додав: likite | Дата: 09.03.2016

« 1 2 3 4 5 6 »
Контакти
Україна м. Одеса
65026 вул. Пушкінська, 4
0487222820
Корпус №1
Україна м. Одеса
вул. Князівська, 10
0487231375
Корпус №2
Україна м. Одеса
вул. Садова, 1
0487267726
Корпус №3



048 724 80 04 oobmu@ua.fm
Карта
karta1