Головна » Архів матеріалів

17 листопада 2015 року викладачі фізичного виховання провели конкурс "Нумо, дівчата" присвячений Дню студента. Різноманітно складений сценарій, дав змогу цікаво провести конкурс. Дівчата із захопленням виконували вправи та естафети. 

Проведений захід пройшов з емоційним підйомом. 

Переможці: Астанова Таран, Гапоненко Катерина, Дейнека Єлізавета, Корнєєва Катерина, Малонога Дар`я, Шафоростова Ганна, були нагороджені грамотами та призами.

Організатор: Павлічева С.І.

 

... Читати далі »

Переглядів: 668 | Додав: likite | Дата: 18.11.2015 | Коментарі (0)

Побывав на конкурсе "Одесская Волна 2015", наши культорги получили даже не волну, а море впечатления, эмоций и удовольствия. Благодарим организаторов за приглашение принять участие в этом замечательном состязании.

Мероприятие проходило в  Одесском национальном университете имени И.И. Мечникова. Мы представили себя в таких номинациях: вокал, хореография, изобретательно-прикладное искусство. К сожалению, вернулись без победы, но это нисколечко не расстроило нас. Для нас это мотивация, ведь главное не победа, а участие. В следующем году мы обязательно вернемся с новыми силами и зажигательными номерами, которые порвут не только весь зал, но и членов жюри.

С Днем студента, дорогие учащиеся!

Наша команда желает веселого празднования и отдыха в этот теплый ноябрьский день. Мы постарались не отличиться и тоже от души повеселились, организовав концерт для вас, дорогие студенты. Главными артистами стали участники команды КВН "Укроп". Их на ... Читати далі »

Переглядів: 630 | Додав: likite | Дата: 18.11.2015 | Коментарі (0)

19 жовтня  на відділенні Стоматологія ортопедична. 29 група з класним керівником Калиною Н.М.  проводила відкриту класну годину до теми «Край мій рідний край» екскурс про Одесу.

Добре підготовили матеріал Коломієць Костянтин , Краснопьорова Ганна, Лозовська Настя, Єрьоменко Альбіна, Руда Карина, Барбеноуе Вячеслав.

Були присутні викладачі відділення стоматологічних дисциплін Каранська Е.Т., Коломейчук О.Б., Боровський  Ю.М., Уптілов Ю.П., Дем`яненко О.О

/>

... Читати далі »

Переглядів: 640 | Додав: likite | Дата: 05.11.2015 | Коментарі (0)

       До Дня захисника України 12 жовтня 2015 в Одеському обласному базовому медичному училищі відбувся благодійний ярмарок "Мої захоплення". Студенти училища разом із батьками та викладачами брали активну участь. На ярмарку були представлені різноманітна випічка, солодощі, напої, фрукти та вироботи декоративно-ужиткового мистецтва, виготовлені власноруч.

    Учасники намагалися дотриматися традицій ярмарку: зазивання, торг, жарти, сміх. Зібрані кошти вирішили надати воїнам АТО, що перебувають на лікуванні у військовому шпиталі м. Одеси.

     Щиро дякуємо всім, хто долучився до благодійнї справи!

<!--"-- ... Читати далі »

Переглядів: 659 | Додав: obmuformat | Дата: 22.10.2015 | Коментарі (0)

День вишиванки — всеукраїнське свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого одягу. Дата проведення — щороку в третій четвер травня (будній день). Свято є самобутнім і самодостатнім, не прив'язане до жодного державного чи релігійного. У цей день кожен українець одягає вишиванку й виходить у ній на роботу, в університет, школу чи садочок. В Одеському обласному базовому медичному училищі свято було проведено 21 ... Читати далі »

Переглядів: 768 | Додав: likite | Дата: 01.06.2015

Оголошення!

Відповідно до частини сьомої статті 7 Закону України "Про вищу освіту" вищі навчальні заклади виготовляють документи про вищу освіту, при цьому гранічна вартість документів про вищу освіту державного зразка та перелік інформації, яка повинна міститися у документі про вищу освіту встановлюється Кабінетом Міністрів України.

На виконання вказаних норм Кабінетом Міністрів України прийнято постанову від 31 березня 2015 р. №193 "Про документи про вищу освіту (наукові ступені) державного зразка", якою:

- встановлено, що гранична вартість виготовлення документа про вищу освіту державного зразка не повинна перевищувати двох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (34 гривні).

Переглядів: 714 | Додав: likite | Дата: 20.05.2015 | Коментарі (0)

Студенты Одесского областного базового медицинского училища и группа «Милосердия», регулярно принимают участие в сдачи донорской крови. Так, 12 мая,  Всемирный  день медсестры студенты решили отметить сдачей крови детям детской областной больницы. Координатором проекта является Тагиева Т.Р. -  председатель студенческого совета ООБМУ, заместитель председателя молодежного совета при горисполкоме. Студенты и Студенческий совет училища решили проводить такую акцию «Помоги ребенку» каждых полгода.  

Переглядів: 689 | Додав: likite | Дата: 15.05.2015 | Коментарі (0)

В Одеському обласному базовому медичному училищі часто проводяться науково – практичні конференції за різними напрямами медицини. Такі заходи дають можливість студентам поглиблювати свої знання, використовуючи різні джерела (Інтернет, стаціонари лікарень, бесіди з хворими тощо). Так нещодавно була проведена конференція по темі «Наркоманія та її види» під керівництвом викладача нервових хвороб та психіатрії з наркології Панцук І.О.

Переглядів: 615 | Додав: likite | Дата: 20.04.2015

На черговому методичному об’єднанні класних керівників в жовтні була проведена цікава зустріч з козаками Одещини: Анатолієм Петько та Дмитром Шуптою.

На зустрічі були присутні студенти ООБМУ 14 та 17 груп, які показали фрагмент відкритої класної години, присвяченої історії українського козацтва.

Звучала запальна козацька пісня, цікаві розповіді студентів про гетьмана Богдана Хмельницького і не менш цікаві розповіді сучасних козаків Чорноморського козацтва.

Переглядів: 610 | Додав: likite | Дата: 20.04.2015

Благодійний ярмарок

Борітеся — поборете!

Вам бог помагає!

За вас правда, за вас слава

І воля святая!

 

Під таким гаслом в Одеському базовому медичному училищі пройшов благодійний ярмарок в поміч воїнам АТО.

На ярмарку студенти представили найрізноманітніші експонати. Це і солодощі, печиво, торти виготовлені студентами та їх батьками. Також студенти показали багатий світ захоплень. До продажу на ярмарку були надані різноманітні бісерні прикраси, картини зі шкіри та бісеру, цікаві розписи скла, плетиво, вишивка.

З продажу експонатів ярмарку було виручено 4 000 гривень.

І на другому, не менш цікавому заході, методичному об’єднанні класних керівників училища гроші з ярмарку передали захиснику Батьківщини, одесит ... Читати далі »

Переглядів: 650 | Додав: likite | Дата: 20.04.2015

« 1 2 3 4 5 6 »
Контакти
Україна м. Одеса
65026 вул. Пушкінська, 4
0487222820
Корпус №1
Україна м. Одеса
вул. Князівська, 10
0487231375
Корпус №2
Україна м. Одеса
вул. Садова, 1
0487267726
Корпус №3



048 724 80 04 oobmu@ua.fm
Карта
karta1